Friday, March 23, 2012

digi wwwow award 2012 official launch

gitu! kemain tajuk entry aku kan? korang sehat ke tidak? aku rasa samada aku ditipu aku aku tertipu tak tau le. Sabtu 24 haribulan mac ni haa katanya aku dapat jemputan ke 'digi wwwow award 2012 official launch'..

betol ke tidak? ada tak sesapa lagi yang disuruh atau dipaksa pergi perasmian tu..? aku agak-agak perasmian tu ada makan free tak? jimat sikit jenjalan hari sabtu ni.. kannn?

dulu aku tidaklah mengalayak untuk masuk digi award ni haa.. hupdate pon setahun pat entry! eh ye ke? aku rasa banyak je aku mengarut.. yang pasti korang aku rasa aku nak mencelah kat perasmian tu walaupon takde jemputan ke hape ke? aku kesah?

janji dapat fefeeling retis! kengkonon aku lah paling hebat! paling melets paling yamats suma bagai aku nak terkam! janji aku dapat pegi tengok apa kejadahnye diorang buat kat perasmian itu! tak baik ujub uols! sambar dipetir langit ketujuh nanti mampooooo?

sabtu nanti sape dapat teka aku sapa..
 aku bagi roti hi-5 sebungkus! kelasss..

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

aku dengar cite high 5 nak dkt bankrup

kura said...

bini orang tuuu. eh.

Ali said...

esok, kalau kau pergi sane. kau akan jumpa aku. jumpa kat sane ya !!! kite bajet retis same2. -.-

sudi komen entry i tak ?

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger