Saturday, October 29, 2011

shout box!

aku blog walk lah tadi kan.. aku perasan ada masalah kat shout box tu.. Korang perasan? opkos korang perasan. Mana buleh tak perasan? Meh tengok apa masalahnye!

loding blog tu lembab nak mampos.
"nice blog dear : )"

Ada lagu meletop-letop cam haram jadah bunyiknya!
 "layan giler!"

penuh widget tak guna!
"comelnye widget!"

kaler background tu menyakitkan hati!
 "warna-warninye blog awak! :)"

cerita tak segah mana pon
"wah nice entry"

cerita lawak bagai nak rak!
"seramnye.. takot taw ;("

okeh! yang last ni aku reka je.. tapi cenggitu la lebih kurang masalah di chat box itu.. bukan apa aku tengok kat chat box tu lain macam je tulis.. kalo korang berani lah kan.. mohon jujur walopon nak tulis kat chat box.. MOHON JUJUR!

oh ye! lagi satu aku perasan ayat ni dalam chat box .. "I follo u follo i balik ye!".. bila aku check kat list follower tuan blog takda pon makhluk tu? Kutip follower lew tuh! Ops!




4 comments:

nurdani said...

menyampah betul kalau suruh follow balik sebab dah follow kita.bila check makhluk tu tak ada pun follow.hampagas betul.

lieynanilaz said...

saya pun meyampah kalo bw ada shoutbox..hoho..terus x..boleh gitu?/..kahkah

kura said...

cerita lawak bagai nak rak rak. haha

cantekk said...

hahaha....ni ala2 budaya sindir menyindir la ni =D..

betol la, ni aku baru je abis bw kt semua folower blog.. jap, nk tulis hentry jgk,,,