Friday, October 14, 2011

conteng tuan blog i

lama weh tak conteng! naik gatal tangan aku ni.. jadi aku amik kesempatan yang tak berapa nak sempat ni untuk menconteng tuan empunya blog..

meh tengok blog mana yang aku selalu datang jenguk.. komen tu tak kot.. aku jarang komen-komen ni.. ada banyak blog aku selalu singgah.. 

tapi aku senaraikan 5 dulu lah ye.. sebab tuan blog tu telah aku conteng jadi kartun.. yang lain akan menyusul kendian! cam biasa klik gambar untuk ke blog diorang! 

kifli
 
mr. iz
 
azat
 cantek
 
budak kampung
 



16 comments:

Cik Bambam said...

dennn??!!! nak jugak.. grrr~ :P

peep said...

bedah awat x lukis gambar aku.. katak tu hah.. :P

ini aku? said...

bambam: ada la mesti buat untok ko punye. (^^,)

peep:blog ko kan meriah okos nanti aku buat satu! hehehe

Abang Zam said...

nak jugak

nurdani said...

dengan tak malunya saya nak jugak.ekekek

KiFli MaLLy said...

tq, nanti saya creditkan awak kat blog sy k

diana said...

kamu lukis ke tu??
pandai eik...

budakampung said...

omak aihhh! gua punya pon ada lah! ohhsemm! sematt ahh..gua ambik ek..trimass~

NOOR FATIN said...

bila turn aku pulak? haha

cantekk said...

=D patot la ttibe sume org nk suh sain (prasan!)

mekasih la beb,, kna bayor tak ni?? hihi

*ase mcm solehah pulak katun aku tu..
alhamdulillah................

Mr iz said...

terima kasih la bedah ye...he he he he..nampak kacak gitu bedah ooiii...he he he he

NAZRUL AZAT said...

huyooo mekasih la dude kao masukkan blog aku dlm list kau, mekasih mekasih nnti aku banje makan yeeayyy

Aujinz said...

aku selalu nak doodlekan pemilik blog.. dan selalu jugak, nasib tak menyebelahi mereka...

kesiann kesiannn...

Finaz Jaafar said...

lepas ni selalu2 la melawat blog aku okayyyy!

Gua Tertidur said...

wahhh..mcm best je, lukiskan gua satu :)

fierul said...

lukisan ko lawa la .
ajr jap cmne nk lukis cmtuh ..
hehee