Wednesday, September 21, 2011

lets merokok!

nak merokok? sapa kata merokok ni tak hebat! merokok hebat tau.. aku selalu tengok orang merokok.. dari jauh bersepoi-sepoi asap keluar cam naga.. wuuuu dah macam cerita epik naga laut takdak ekor! berasap je..

lagi best kalo berkepol-kepol ala-ala jerebu tau.. lagi pon kalo isap rokok ni dapat pakej sekali. Bukan senang ye..  buat satu menda tapi ko dapat berdozen-dozen percuma je. cuma bayar beberapa hengget ko akan dapat satu pakej lengkap..

mula-mula aku tak percaya gak tapi bila jiran aku tu dari kecik lagi asik merokok je.. dah tua ni tak tau le nak cakap apa dah.. lengkap! 

tak pecaya lagi ke? betol nih kalo merokok ko dapat macam-macam.. lets kita sesama tengok testimoni yang dah berjaya!

 akak merokok dapat gigi kuning ya amats! ko ado?


pakcik terharu sebab dapat sakit jantung percuma lagi!


I memang saje merokok untok menampakkan kerepot sikit!


makcik suke lubang kat leher makcik ni! ko nak satu?

banyak lagi testimoni dari orang ramai nih! tapi yang ni je aku jumpa.. sebab yang lain segan aku nak tengok.. kalo tengok rasa cam nak terkeluar balik butter chicken yang aku makan dulu..

amacam teringin nak merokok tak? Kalau nasib ko baik ko akan dapat suma ni sekali gus. Teringin cubalah!


7 comments:

kura said...

sy tak merokok. series bro. hahah

Encik MamaT said...

koh3... yang merokok mesti banyak alasannn

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dah berbuih kita cakap tp perokok tegar ttp dgn pendirian mereka..

Izzaty Ishak said...

Kah kah kah! Testimoni ni memang awe-h-some lah! :D

Aujinz said...

aku dah berhenti dah... koh koh koh

Cik Bambam said...

bau rokok pon x sukaaa! =.='

The Great Mbah Dukun said...

lobang leher itu bekar tracheostomy?