Tuesday, September 20, 2011

link blog kat profile!

kehadapan hadik-hadik hakak-hakak ku sekalian! aku ni nak meronggeng pegi mesuarat telaga ni.. tapi sebelum tu nak tanya dulu.. korang ada letak link blog kat profile blog ke tidak? takde kan? 

ko follow blog orang lain kan? pastu mesti ko mesti feeling-feeling tokei blog tu akan follow ko.. paling koman pon ko mesti tulis kat chat box "sila follow saya".. 

memang orang akan follow ko.. kalo blog ko meriah bukan follow je.. kejar mengejar pon orang sanggup tau! bukan apa.. aku pon baru je dalam berblog ni. selalu aku tengok ada je orang tulis kat chat box suh aku follow dia segala ni..

punya gigih aku klik tapi link dalam profile ko takde. mesti ko ingat aku bongkak tak follow ko kan? tapi ko harus tau yang profile ko takde link! ni aku tolong google kat untuk ko ye. kalo nak lebih meriah google lah sendiri.

sila rujuk ni!

 ya ampuun! eksitednyer.. mesti ramai yang follow I nanti!

4 comments:

kura said...

haha tahu tak apa. nnt kata tak folow ckp kita bongkak lg poyo. wah.

budakampung said...

tu r..ramai yg macam tu..huhh

Anisa Hang Tuah said...

best ke buat cmtu?

merugikan mase je.

NOOR FATIN said...

haha. aku pn penah buat tutorial. tapi tetap ada yg follow tapi xletak link. huhu