Thursday, April 28, 2011

I'll try..

tunggu dia bergerak tau..



p/s: ini gif peeeertama aku.. kalo tak santek jangan maki uols!



26 comments:

Mr iz said...

ok la ni bedah.... sempoi juga apa...he he he

Wuucin said...

nk juga ;)

Anisa Hang Tuah said...

comel
:D

nana said...

smart megat !!! kelas ko megat ! ;D

cantekk said...

perghh..sanggeh ar..
kretip tahap ijazah tu ;-D
ni yg smgt nk blajo gak ni

farah wahedda said...

wooww smart.cmne kamo buat ni huhu

KatekateKite said...

"I'll try to make you...LOL!"

hehehee... cumel! kretip sungguh sehhh si bedah nih! =D

*jaclyn badtor ehh....haha.... =p

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

comey!! ahkak salu laugh² kalau g sini..

Amoi said...

cantik!

myzasuki said...

waaa ~ hebat ! :DD

Izzaty Ishak said...

Pergh! Gempak gila. Ajar la cane nak buat.

Nak jugak~

:D

kau kesah ke?? said...

izzaty tu guna photoscape je. tapi kalo nak buat lagi meletops guna photoshop.

b a m b a m ' s said...

C suka betol msk belog nie sbb ada lukisan comel2!!!!

alololo..jelesnya i nie x pandai melukis tauuu!huhu

anum farida said...

perghh....terbaek! :)

NOOR FATIN said...

aah la bergerak. terkejut aku. hahaha comel2!

Titisan Hujan said...

wah..photoscape blh bt eh??
pe sal xpenah tau pon

rugik2...seb bek tergerak nk melilau kt blog hang

kau kesah ke?? said...

huhu..

titisan: boleh ko g klik kat aniGif dalam software photoscpae tu.. pastu tambahkan sikit idea konpem dapat buat.

cma said...

dah buat gif dah mcm kat dalm photoscape tu tp mslhnye bile try upload kat blog, dy x gerak mcm gif tu.nape yek?

huhu.

kau kesah ke?? said...

oo.. cuba klik original size. sebab masa uplod pun dia tak gerak. tapi bila tukar pada original size baru oke.

uwmaisarah said...

wah comel comel

lea said...

menarik!
gun software ape ni?

Titisan Hujan said...

ouh..ok.tenkiussss

nk try sat

Titisan Hujan said...

owh..ok,tenkiussss

mo try cmner ^^,

cma said...

sorry, x boleh jgak. huhu. mane nak carik original size? sbb kat uploader tu dy just tnye size : small, medium & large je.

Lady Anne said...

kreatif!!! guna software apa ya? hihi..

Atiehadvianti said...

haha~mcm katun rugrates..hehe nice..