Sunday, March 20, 2011

Kedai potostat!

Sempena hari ahad ni aku nak berkesah lagi pasal kedai potostat tu. Tapi versi conteng! okey ke tidak?




untuk pengetahuan kedai tu aku tengok semalam dah jadi cyber cafe. penuh dengan PC. Aku tak tau nota aku wujud lagi atau tidak. huh!

17 comments:

Cekodok said...

bedah.. halal je la nota tu... haha

Amirul said...

megat cuba ko terjh..mna la taw ade jmpa nota 2....atau diorang guna bt lapik mouse..geram sgt bakor je

filiyana said...

ala..kesian nya!!
k chan, pas ni kita geledah ala2 james bond cari nota tu, then KITA BAKOR JER kodai tu~

kau kesah ke?? said...

ala.... ahahahaha

Lieynanilaz said...

ala siannyaaa diaa...anda ditag..kalau minat joinlah kontest..

TiKa LEh said...

nota tu nak buat bungkus nsi lemak kot..hehhe

NOOR FATIN said...

diorang tukar bsnes kot. xjadi dah kedai potostat dah, jadi cc pulak. hahaha

mintak jugak nota ko tuu!

NAZRUL AZAT said...

muahahahaa...rase oren ;-)

Mr iz said...

alamat nya ... lupakan aje la sejarah silam... he he he

FurBall said...

mmg sedeyh r..yg pasti lukisan cool~_~..ahaha

Yaya said...

ko punyer kertas tu dah terbang! xsempat dia nak tengok!

ke ko salah kedai ni? haha

cantekk said...

hahahahah =D

sadis nye kesah idop u..
sabau je la kan...

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

hahahahhaha...klakar...

Nur Aini Khairuddin said...

kesian nyeee.....kedai tu sebab dah xjd kedai potostet lagik...jadi cc pulak ye? heheehe...

KatekateKite said...

haha.kesian ko bedah,kite bace cite ko nih gelak guling2.baca dari yang paling latest nih kepada yang lama lagi best rupenyer! =D

tapi sian kat ko ek... sampai ati kedai tu wat camtu kat customer die T.T habes tu camne ngn nota cekgu ko tuh? huhuhu =.='

Anonymous said...

aduyai... cian kt ko... stiap mnggu kne perli.... org yg xt'libat pn kne skali... sabo je la... nk wt cmne dh takdir kn.... xpun ko pegi kdai cc 2 tnya tn punya kdai lma nie...

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sian kat ko..pegilah tanya..x bertanggungjawablah kalau dia ilangkan nota kau tu..