Friday, March 11, 2011

Kucing lagi!

Korang penah tengok kucing sombong demand terlebih! hah aku dok asik nampak kekadang tu. Tapi kan.. tak pelah sebab binatang tada otak. Dia nak sombong ke apa ke.. bukan ada kena mengena ngan ko pon.. Nih kita sebagai manusia ni.. jangan pulak dok sombong terlebih! paham ke tidak? 





21 comments:

filiyana said...

ahahahaha.nice! i like dis one! ahaha.

terpikir0 dunia kucing
*catbook@facebook?

Cekodok said...

haha.... ko tangkau bawak balik je... haha

Yaya said...

hahaha, teringat pasal kucing, kawan aku curik masuk beg bawak balik hostel. haha

cantekk said...

hahahahah....
kiyut la, lokisan...

like gak!

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

tucen ada otak tp x berakal..manusia ada akal tp kengkadang mcm tak berotak (membuat kekijaman pd tucen..sedih aku)

kau kesah ke?? said...

yana: ohoho

cekodok: nak tangkap camne dia larik..

yaya: dasat kawan ko.

cantek: tenkiu.

cik betty: eheh silap ahaha. kucing memang ada otak tapi tada akal. uhuhu.

uwmaisarah said...

wah best2 ^_^ hehe
best betul kucing tu men fb, hehek

lea said...

kucing pun ade pesbook..hebat! haha

houri said...

suda la kucing, sombong pulak tuh! eytss.

cikcleopatra said...

hahaha..klaka la post ko nie..sengal btl.haha.

Rainbow said...

meow meow.... sebut sal kucing, rindu lak kucing rumah rain bwu beranak daaa... lom kasi bncuh susu lagi...cian diaa

Azmizam said...

sombong tak bawa ke mana-mana pn :)

KiFli si Dolce said...

kannn kucing tu pown nok juga no wonder la jual mahal

Mr iz said...

paham cik bedah.... kalau sombong ngan kucing tak pe kot... he he he he... lawak ah kucing ni...he he he

qlah said...

wah.. hahaha . tak leh blah !

WAHIDA ALIAS said...

hahaha...lawak..kucing pon berfesbuk bagai

Lieynanilaz said...

hahaha...lawak...sengal tull...:)

NOOR FATIN said...

aku suka kucing yang ramah! hahaha

Warna Warni Kehidupan said...

kucing chomel...

nurayunni said...

hahaha..comel gile..

-Incek Fik- said...

Tak pernah dalam hidup aku tengok orang yang lukis kartun yang comey giler-giler macam ni. Ko memang ada bakat la. Teruskan cungkil bakat tu sampai jadik karikatur terkenal.

I like ur art~!!
;)