Thursday, March 3, 2011

Makan durian!

okeh haritu nampak durian!! pastu teros p beli makan kan.. walopon sekilo durian itu RM 8.00 dimana agak mahal harganya disitu. tetapi berbaloi sebab rasa dia yang sangat sedap. bagi penggemar durian lah. uhuhuhu~ tapi ada yang lagi mahal tau. ada yang RM 10 sekilo dan ada yang berpuloh-puloh puloh hah... puloh... 



 kan? tunggu apa lagi p lah cari durian!

27 comments:

Cekodok said...

haha... kadang gua malas makan furian.. sebab bau.. ngeee...

kau kesah ke?? said...

tapi sedap~

TheOnlyAein said...

durian ade ke skrg ne? :)

kau kesah ke?? said...

ada.. tapi tak tau durian dari mana. jangan-jangan thailand. oooo'o

TheChekJah said...

jah antara hantu durian... haha...

rahum08 said...

fuhh..mkn x roger.

TheOnlyAein said...

thailand punya xbest!
:)

nabila izyani said...

hoho tengah makan durian sekarang ni..
nikmat2..

lea said...

lama dh x makan durian

filiyana said...

chan.buat la watermark kat lukisan chan.nanti ada org copy. syg tuuuu ;)


comellll!!! nak satu gambar yana ngn cik punnnnnn!!

bongek89 said...

kawan yg ajak ang mkn 2 punya la kacak, cam 2 ja ang lukis.

kau kesah ke?? said...

che jah: oooo dasat na

rahum: ko tak dengar uhuhu

aein: tapi rasanya bukan tu.

nabila: best kan..

lea: jom cari sebiji

yana: oo nanti nak buat lah waterwark. yana boleh ja.

bongek: ooo ek tak tau pulak.

KUREKURE COMEL said...

xmau mkn durian dah...mata bengkak...hehehe...

Nulia said...

sedapnya ..sedeynya , makan durian tak ajak ...huhuuhu..lawak jep ..hehehe ^_^''

KatekateKite said...

pergh! sedapnyer makan durian!

comel giler kartun tuh! hik3....
bab die menikmati durian tu dah macam sinchan dah! hahahaa..... kiut! =D
-----------------------------------

Terbaru !
Nak Cari Teman Tidur Wanita Dan Cara Membuat Cream Puff?
Terhegeh hegeh Lah Korang Nih Kan?!

dali said...

k3, akak nak makan tp takut gemuk..sadis betul

so makanlah selagi metabolisma anda tinggi hehe

cik hanym said...

adoy! durian3.. :)

NOOR FATIN said...

aku suka durian!!!!! nyum3

kau kesah ke?? said...

kate: memang best pun..
dali:ala kak tak gemuk.. uhuhu
cik hanym: durian!
fatin: jom makan~

KiFli si Dolce said...

uolss mcm mana uols boleh conteng tu comel giler...nak belajar dgn uols boleh ???

kau kesah ke?? said...

ajar conteng boleh je. nanti aku buat kelas uhuhu.

Mr iz said...

besok g cari gak la...he he he

Tuan Penasihat said...

pergh!!! sedapnya durian.
tak sabar tunggu musim durian tahun ni.

Nabilah Atiqah said...

waaa....durian mmg sdp...hehehe

RaNiA said...

sedapnya durian..tak sabar nak tgu musim durian di penang..nak serbu durian balik pulau...;-)

houri said...

teda bunyik pown... makan sndri2 owh..

Ana admi said...

xpela nok..jnji jgn conteng arang sudah..huhu