Wednesday, April 17, 2013

checlist menganggur!

uit!
Assalamualaikum..

sehat ke tidak?
aku sekarang ni menganggur! hahaha. habis belaja dah ni.
antara senarai yang patut aku pikir-pikirkan sekarang ni adalah:

1. sambung belajar
2. cari kerja
3. buat bisnes
4. tulis novel
5. buat buku conteng

actually aku tak berapa tau nak buat apa. kalau ikot hati nak sambung blaja. tapi tak dapat scholarship. hahaha. tapi aku kat rumah ni kena dera ngan adik-adik aku tuk lukis puteri-puteri diorang..

hadoi ai.. dah boleh buat buku lukisan aku rasa ni. letih.. nanti aku bukukan laku ke tidak ke tatau la hahaha.

banyaknya cam hapa tah. tapi takpela.. aku bukan ada apa buat.. fefeeling anak dara je dekat rumah ni. sebab dah takde anak dara lain. 

so akula yang tolong mak aku kat dapur tu.. adik aku ponpuan kecik lagi.. yang lelaki opkosla maskulin yang tak berapa nak kedapurnya.. jejan!.. akula yang ada sedikin feminin ni tolong mak aku.. kalau sesapa nak masuk meminang dipersilakan.. hahaha.. hazab feeling pempuan pulak aku kat rumah ni..

"bedah cantek kan mak?"

4 comments:

cikya lah said...

Senget la,
ada pulak feeling feminine.

huh.
Ermm...

Nak sambung belajar ker?
Kalau buat doodle books macam yang conteng conteng buat kiut jugak.

Anonymous said...

The fabric is engineered to wick sweat away from a human body.


Feel free to surf to my web site - bowflex selecttech 552

Anonymous said...

I've owned my set of exercise bands for two several years, so I've had lots
of time to employ them and check them out.

Also visit my blog post - bowflex selecttech dumbbells

Anonymous said...

They get the job done the muscle tissue in a natural way
and correctly.

Also visit my page - dumbbell sets