Monday, May 2, 2011

Cemana ni!

Kemain sekarang ni! Artis baru muncul ala-ala macam jula-juli citer melayu dulu tu. Tau-tau ada je! Entah datang dari mana tak tau. Ko berani dedah sana.. dedah sini.. dedah situ.. tunjuk sana.. tunjuk sini.. ayoooo mana kemalu-kemaluan ko?

pastu bila ditanya soalan cepumas kenapa ko seksi.. selamba je ko jawab "I tak seksi. Mana yang seksi nye?". Adoii aii ko dah tertonjol terbujir terselak tersingkap sana-sini tu apa dik oi? Bukan artis je sekarang ni.. bebudak pon sama.. baik jantan baik betina suma nak tunjuk badan!
 
Oh! I tak sexy okeh! Ni namanye pesen!
 
Itu le jadinye kalo terikut-ikut sangat. Apeke salahnya kalo ko jadi diriko sendiri. Yang baik ikot lah yang buruk tu jangan ko ikot!  Eh senah! Takkan sume menda nak bagitau . Rugi lah ko ada otak dan akal tu.. apakah gunanya kalo tak dipakai tak gitu? 

Bukan ko tak belajar menda-menda ni kan? Kalo tak tau pon. Nih aku tolong bagitau kenapa kena tutup aurat? Supaya ko dapat elak dari macam-macam perkara yang buruk berlaku. Apa yang buruknya? ko pikir lah yee... 


akak tau ko hot noks! Akak pon hot macam ko. Satu kampung kenal akak nih.. tapi ko kena tau si Neraka tuh berganda-ganda hot ko tau!


Oh lupa pulak nak bagitau. Alang-alang aku dah terlanjur update ni. Aku nak cuba tubuhkan grup baru namanya Bedah Boleh dong Owh! singkatan dia "BODOH".. Ada sesapa teringin nak join? 


21 comments:

athirahzaki said...

hahaha!
bg dorang laa tak seksi
bila dah kena rogol baru nak menyesal
lulz

Si Nuansa Eyqin said...

keh keh keh. shempoi baq ang entri kau. thumbs up. yg si nok tu nak nasihat org dia pun sama. keh keh keh.

group apa weh? fesbuk ke? nak join. cam best.

lea said...

taknak aku join

hahaha

Izzaty Ishak said...

Pergh! Cik Bedah, aku suka entry nih. Kemain kau pandai nasihat-nasihat ni kan.

:D

Group kat fesbuk ke? Ala~ Nak join, tapi aku takde fesbuk.. :(

b a m b a m ' s said...

tgk fizikal boleh market dulu kot ek??errrr..hehehe

mana kartun!nak tgk dlm bentuk kartunnnnnnn!!lg comel kot dr yg real!kekekekke

NAZRUL AZAT said...

dia rase dia chantek noq, cobe dia huduh, mampu ke dia nk bergaya ala jane bini tarzan huhuuu

cikcomot said...

gamba second tuu gile punye seksi.. kah3


:D

d_LA said...

gojesnye baju pink tu..hahaha...woii, jgn la letak nm BODOH, cian kat bedah..tetibe!

Far8 budak baik said...

haha tu ar pasal..
sudah terang lagi besuloh..
emo sikit ngahaaa

Mr iz said...

he he he betul tu bedah dia orang ni nak jual bakat ke nak jual diri...he he he..tapi kan bedah .... he he he.... show free kekadang layan juga aku ni... oppsss... betul tu bedah aku sokong kata kata kau bedah...he he he

farah wahedda said...

alaa tomeinye gmba tu hahhaha...betul tu makin ramai artis sekarang yg suke pkai baju tak cukup kain...dh menjadi ikottan pulak

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

bg diaorang selagi x bogel x sexy lah tu..nyampah nengok artis gini..bedah ko bagilah nama lain tak mo BODOH..

republik n9 said...

seksi2 ni wat cuci mata boleh laa, wat bini jauh sekali...

NOOR FATIN said...

lemaih aku tgk org sexy2 ni. aku pn rasa malu. hehe

cikcleopatra said...

hahaha..mmg burok pon! aku sokong entry nie!hehe.

Titisan Hujan said...

haish..tutup mata nk bc blog nih
ade pic seksi sgt weiii

huhuhuh

myzasuki said...

seksi kee??
seksaa je saya tengok ~
ketat sane sini ..
susa nk benafas kott XD

Scya LollitA said...

mak aihhh geli kot . macam2 haha

KatekateKite said...

ade plak tu, yang baru kite bc tadi, tak kenal pon artis mana, tp sexy ya amat.huhuu... men tayang tayang belakang =.='

KatekateKite said...

lepas tu buat pengakuan maaf kat semua, hurmmm... MAAF?

kite leh maafkan die ke? urmmmm..... mcm2

Cikya said...

Auww,
bonjol sana-sini bangga beb..
bajet orang suka, yang duk puji tu semua gatal jer...
aiskk!