Friday, June 7, 2013

doodlelism Gotham city!

okeh ni dah tiba masa untuk aku meroyan menconteng menggila. actually nih untuk magazine indi kat pesbuk tuh haa.. disebabkan banyak masa kan. jadi apa lagi asah bakat ler. hahaha. tapi aku upload sini dulu. tapi yang ini adalah untuk sesuka sajerk. Jadi aku main conteng. Background blakang tuh aku google jer Gothem city hahahahaha.






1 comment:

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
Nak tempah KRAF FELT pn blh..

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)