Saturday, February 2, 2013

Jumpa bedah di karnival karangkraf!



Wahhhh!
gituuu... tajuk entry aku tak bole blah..
rasa cam feymes.. pehhhrasann..

alaa bukan selalu pon kan..
aku dah pegi semalam.. tapi aku tak bawak sebarang sen pon untuk membeli belah buku dengan potongan istimewa..
jap.. am I have enough money? ermm kalo tak cukup aku cari sponsor lah kat sana nanti..
hahahahaha!

and I'm very the eksited nak jumpa kengkawan wartawan I kat situh!
aku dah jumpa gak semalam tapi dapat lah diorng melayan aku seminit.. aku ni busy kononnya..
maka harini korang kenalah melayan aku bagai Ratu Balqis turun melawat rakyat jelata..

tunggu beta kat sana!

2 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

choki tak dapat pergi pun . huaaa

cikya lah said...

Lucu, sempat lagi demand yer.

nanti jumpa kat PBAKL takmauu??

hue hue...

nak signn....