Friday, February 1, 2013

BB1M


Huh!
orang bagi kan aku amik hahaha.
itu hak kau sebagai pelajar.
tak bagi salah.. dah bagi salah hahahaha.
ok kot sekadar membantu..
mak bapak korang jugak yang bayar cukai kannn..

tapi kalo dapat lebih lagi syok hahaha..
aku pegi terus kan.. umum je bole amik aku terus beli.
okeh I just have my A4 paper.. banyak!
hahaha

so sempat la snap gambar skejap..
rasa macam dapat angpau raya cina pon ada juga ni..
wokeh!




2 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wow . best tu dah dapat baucar :)

cikya lah said...

tak aci...

kampus aku lambat bagi baucer.
budak fakulti kitorang baru edar 4 Mac baru ni jer.

aku sampai sekarang tak terambik.
pergi skali ramai orang, pergi lagi orang office duk meeting.

esok lah try lagi.

cukup lah sepamm dua kat blog ni. hehe :)