Thursday, January 17, 2013

selepas listen patrick teoh pulak dah..


huh! amacam sentap tak?
mencarut bagai patric tu..
kurang hajar sangat!
kenapa menyentuh isi agama?
this is lagi giler dari LISTEN isu ni.. sapa nak buat page suh dia mintak maaf ni? sapa nak buat video parody segala ni? camne ni?

korang bukak mata..
semoga isu yang bole memecahbelahkan rakyat Malaysia tak jadi lagi..
jangan la melampau sangat.. aku rasa isu listen tu tak berat sangat.. ni isu menyentuh agama ni.. camne nak jelaskan ni?

ya Allah kuatkan kami.. lindungi kami.. bantu kami..

3 comments:

nurdani said...

ayat last dia tu sangat menghina Islam. apa tindakan kepada Patrick?

aNiss :):) said...

wow nie dah lebih. maruah islam kot. aishh

Pearl Haya said...

mmg sudah lebih ..

eh im already visit you please visit mine back ..
www.lovelyguccigucca.blogspot.com

and

Done Follow ! :)