Thursday, December 29, 2011

giveaway DARKBATMAN!

okeh memula sekali aku dah janji ngan kifli! nak buat give away ni.. ahahahahahaha! akhirnya aku dapat pinjam berodban maxis yang kus kus je kelajuannya. Maka dengan gigih aku buat give away ni. Giveaway sape? haa give away darkbatman. Batman mana? korang pegi baca sendiri blog dia ya.


Syarat Penyertaan;
1. Hanya terbuka kepada FOLLOWER blog darkbatman.com. Kalau yang belum menjadi follower, haruslah menjadi ahli keluarga darkbatman.com.
2. Letak banner GA di dalam entri penyertaan.
3. Tag 2 orang kawan (blogger)
4. Like Facebook darkbatman.com. Ehh banyak pula syarat kali ini. Kehkehkeh!
5. Submit link di bahagian bawah komen entri ini.


VIDEO dari Darkbatman.com

dah lama aku nuggu nak hupdate last-last aku buat entry giveaway ye. motip? takpe kasi korang kenal sapa mamat darkbatman ni ye. jadilah kan.. iniler giveaway pertama aku ko tau. aku tak pernah buat mende ni. Tetiba aku pon teringin nak buat giveaway ahahahahaha. eh korang! giveaway tu apa?


4 comments:

cantekk said...

adoi...aku belum buat lg...besok sempat tak???

ini aku? said...

arini last ahahaha.

ini aku? said...

arini last ahahaha.

Kifli Mally said...

tq uols hhehe