Sunday, August 7, 2011

stesen petrol!

aloo suma ini ari achi ada juga itu rasa lapar. achi puasa juga. ini ari achi mau kasi tau sama u orang satu cerita. semalam achi ada pegi isi minyak motor di stesen pertol juga. situ ada minyak petrol. lain tempat tada juga..

apamacam pening kepala ka u baca sama achi punya cerita? itu time ada tanggici jaga pam minyak. achi mintak isi ampat riggit. dia tunjuk tangan mintak duit.

achi kasi duit dulu laaa..

achi suruh dia kasi tekan itu pam juga. achi lambat mau jalan-jalan. dia ada muka masam mintak duit bayar dulu. achi kasi ampat ringgit baru dia isi. 

tanggici apa pasal u nanges?

itu tanggici kasi tau sama achi sekarang ni banyak orang tipu sama dia. suruh isi minyak dulu baru bagi duit. bila dia isi kali.. duit tara dapat. dia sakit hati juga. gaji kena potong.. achi terus kasi muka sentap juga. 

dia cakap  meleis juga selalu buat itu macam. achi terus kasitau sama dia. apa bangsa pun bukan suma baik... itu dalam satu tandan pisang ada juga busuk.. ada juga tara busuk. itu busuk punya pisang u kasi buang.. makan kalu sakit perot juga..

ada paham ka? itu pasal achi kasi posing macam itu filem star tamil. mau bagi dia ati ada sedap.. tara sentap boley? 

achi posing cantek juga.. apamacam?

4 comments:

kura said...

ahaha.. penin la weh membaca nya. tp nsb baik paham.

erk. itu achi sgt berjaga2 kalau kena tipu juga. itu kasi jaga duit gaji dia juuga. haha

Cikya said...

kesian owh kalau kena tipu macam tu...
dia tak alsah, cuma berhati-hati...
aku tumpang malu T__T

Aujinz said...

ayoyoyo..apa macammmm..
itu last punya gambar aci kasi simpan, saya puasa ini hari ada juga...

NOOR FATIN said...

mesti dia dh penah kena sblum ni..