Friday, July 22, 2011

TERSEBAR!

Eh ko nak tau ke tidak? ini viviblog aku yang pertama ahahahahahaah! best ke tidak ke janji aku dah gigih buat satu.. aku sekarang ni tengah dok conteng sekolah tadika.. tu yang nak online pon agak susah.. aku bagitau ko pun bukan ko boleh online untuk aku kan? meh le tengok nih..





12 comments:

cet said...

nasib viviblog..bkn vavi...hahahaha....btw, kembangkan lagi karya kau megat.aku suke

kura said...

sekian. haha.. bukan main comel suara nya. good job!

aku nabihahaha:) said...

aku nak tolong on9 untuk kau :p lulz

Yee Nunaka said...

nyomey nyer!!!!!!! xde butang Like ea kat sini..hahahaha

Mr iz said...

ok la ni bedah ... sikit lagi je tu... he he he he.... kasi keras lagi bedah... tahniah la bedah ye...he he he

NOOR FATIN said...

hahaha comel la wehh. good job! buat lagi buat lagi!

Nulia said...

wah...kreatifnya.....suka voice tu hah...comey ...hihihi......buatlah lagi...nak tebgk lagi ....hohoohoh

JOM KENALI SAYA DENGAN LEBIH DEKAT said...

suka tgk katon2 nie...

lieynanilaz said...

haha....mmg kelakar...:)

Lea IsNaw! said...

suara ko ke tuh?

b a m b a m ' s said...

comel lar kartun kau bedahhh.. hehehehe..minat sesangat.. tp line tenet slow sbb tuh lar ko jarang update ek bedah!! :P

d_LA said...

COMEY GILER..SORE KO KE TU??NT BUAT LG YER..HEHE