Tuesday, July 12, 2011

Kotoq!

ko tau ke tidak bila jamban ko tu kotoq.. mak ko mesti cakap..

"pegi le cuci!"
 penatnye akak bersihkan jamban uolls..
ko harus tau bila baju ko kotoq.. mak ko meleter..

"ko tak tau ke nak basuh!" 

yang ni aku rasa ko tak perlu tau.. bila ko tak mandi.. mak ko mesti bising..

"eh! kemain busuqnye ko!"

 bila bilik ko tak berapa lah kemasnye.. konpem mak ko maki..

"haa tak payah leh ko nak kemas bilik! ternak tikus lah ye!"

tapi aritu ko  bersihkan apa ye? sebab bedah nampak ko dalam ramai-ramai ni..

ko yang pakai sari kuning tu kan?

8 comments:

NOOR FATIN said...

xsebersih yg dicanang2kan. hik3

vampire's lovex said...

polis kacau,x jd la nak bersih kan..huawawawa

Miscellaneous Smiles said...

em cm mna tauu..

malu aww..

hbes ahh pch tembrangg~~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

amboih sinis nih..

bedah..bg la support kat akak utk like pages ni:

Green Fit - Bersihkan Usus Anda

Fyqa said...

errrrr :/

Far8 budak baik said...

hahahahaha pandai gile mak
itu memerli kn..
hahaha kita same lahhh..
aku mmg malas sikit...
tapi adik ade kan..
jadi guna jelahh buli mop
lantai siap..ekekeke

Aujinz said...

aaaaaa.. gambo tak kluo..

lilypelangi said...

gmbar ape tuh?