Monday, June 20, 2011

lagu..

Cam biasa ko p keja dengan perasaan bahagia ko tuh untuk mencari sehengget dua duit poket... kawan keja ko tuh buat menda lain.. Ko buat menda lain.. pastu bila bos ko keluar dia suruh mamat tuh rehat.. penat katanya.. tapi ko sambung keja sebab tak habis lagi..

ko pon buatlah dengan tekun dan gigih.. ko kan rajin.. tapi tetiba mamat tuh datang tengok ko buat keja pastuh boleh pulak duduk tepi ko sambil belek-belek henpon nye yang mahal dan sanggeh itu.. kesian.. sebab henpon ko cuma boleh on off jer tak macam henpon dia ada lagu segala..

kemudian tanpa segan silu mamat tuh bersembang ngan kawan dia guna bahasa ibunda diorang.. pok pek pok pek kat situ.. ngate ko le tuh.. nak ngata sapa lagi kan.. kesian.. sebab ko lah paling hot kat tempat keja haruslah suma dengki tengok ko..

tetiba dia pasang lagu.. ko suka dangdut tapi bukan sume lagu dangdut ko layan espeseli bahasa dia ko tak paham ala-ala lagu koreo gituh.. sepatah pon tak paham.. tapi kemaaaaaain lagu dia.. ada lah bunyi-bunyi sayang camtu.. walhal ko tak tau dangdut daerah mana dia pasang...

santek tak I uols? I nak gelek tapi malu..

14 comments:

vampire's lovex said...

pati ke?? alohhh jgn bg dorang buli kau..lawan !! lawan hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sabarlah ya..

Titisan Hujan said...

ikhlaskan la diri bekerja.peduli la dorg

kura said...

kes sakit hati ni. rilex bro rilexx heheh

ini aku? said...

tak sakit ati pon tapi layan je diorang tu best juga ahahaha.

Andrik McVean said...

wow..i have eyes ache now

Raden said...

ahhaaa...mereke dr seberang ke?

Mr iz said...

ko layan je bedah.. skali sekala ko kasi gerudi gasing dgn dia...he he he.. mau dia terkejut katak bedah woi...he he he

cantekk said...

hahaha ;-D
dangdung versi ulu2 kot..

sabo je la, mintak2 tplanting la hempon dia kt lantai simen,,hambikk

Haru Biru said...

bedah... dia nak ajar telinga ko tu supaya leh layan mcm dia.. kah kah kah

Shamsuddin Amin said...

ak pun suke dangdut...
hehehe
gelek grudi... LoL

NOOR FATIN said...

hahha gelek je la sekali!

Far8 budak baik said...

paling hot ker???
nak tgk gakk!!!
hahahahahah gatai..
haa haaaa..x pyh nk dangdut
sgt lahh kn...
ggrrrrrr =p=p=p

Aujinz said...

goyang gerudi sato!