Sunday, April 17, 2011

Salah motor!

kemain ko..  Baru je aku lambat hupdate sehari dua. Ko carutkan aku ye.. Tak baik tau. Aku tengah exam ko sabar lah sikit ye. Nih meh aku berkesah sikit ni. Cam biasa lah kan aku pegi kedai runcit p beli sayur. Sambil belek-belek sayur tu haruslah feeling ratu rock ella kibas rambut segala. Kalo tak camne ko nak jadi peymes.

 
kalo takde rupa Ella pon I maseh gigih menjunjung sayur tau!

lepas aku habis je buat pilihan hati dan memilih sayur yang sesuai jadi santapan suma ni. Aku pon melenggang lah ke motor sikal yang aku tunggang tuh. Ko jangan terkejot pulak ..

aku dok lah tenung motor tu lama-lama... sebab dah cam hilang arah tujuan sebab aku tak cam pulak motor tu.. ketika itu aku pinjam motor member aku.

       mana motor I ye?     
*sambil belek kunci!

kesah ke tidak aku telah membuat keputusan yang adil dan saksama untuk meletakkan barang ke dalam salah satu motor di situ. tapi tak letak lagi tau!

tenung-tenung je okeh.. Barulah aku perasan aku dah salah motor. Mau tak malu aku kat situ. Nasib baiklah aku pandai mengcoverkan diri.. pelagi teroslah buat cam takde apa-apa berlaku sedangkan aku dah salah motor.

hey U!  berani tak posing cam I..  walhal U dah salah motor?



10 comments:

KiFli si Dolce said...

tak berani sujud sembah ratu hihihi

Anonymous said...

bedah.. ko asyik termalu je.. hehe... sabo2

Wuucin Kimora said...

Ayoooooo! ;p

cantekk said...

hehehe...sape yg nmpk?

lea said...

nasib bik ko sedar dulu
kalo tak mesti org ingat ko nak curi motor die

Anisa Hang Tuah said...

jatuh kemaluan tak?
;P

Mr iz said...

he he he...nasib baik under cover... kalau tuan nye ada kat situ...he he he... haru jadinye...he he he

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

HAHAHAH...SALAH MOTOR..HAHAH..GELAKKAN DIA... HEHEHHE

NAZRUL AZAT said...

itu la kau, entah berangan ape entah.. huuhuuuuuu

Cikya said...

ini style orang yang ada short-term memory..memang macam ni..
norm..norm.. :D