Monday, April 4, 2011

Oh habislah!

Baru lah tadi kan. Aku menggedik lah menekan letop hosmate aku tu. Kemain aku tekan segala. Cucuk MP3, pendrive suma.. selagi ada lubang letop tu selagi tu aku cucuk dengan menda-menda yang boleh dicucuk. Paham ke tidak?

nah! sambil hupdate sambil I guling-guling depan letop! 

Bukanlah aku takde letop.. tapi kena serangan kuman siber siamang yang makin canggeh sekarang ni sampai letop aku tak boleh bukak! Bakteria kesan degil ini juga menyebabkan thumbdrive atau alat kecik yang boleh dibawa ke hulu ke hilir juga ternoda ko tau!

 berilah sedikit simpati pada letop I.

dengan belas kasehan hosmate aku.. dapat lah aku guna letop dia kejap kan. pastu tetiba aku cabut power supply letop tu. Aku ingatkan ada bateri. Sekali terpadam! bila aku cucuk balik power supply tu dan bateri sekali masih terpadam. Hosmate aku dah naik gile dah. Asik sebut hasbislah.. Habislah.. Habislah..

Habislah..

I tau I salah. Jangan lah U maki I hidop-hidop!

aku dengan jiwanya nak kasi meriah apa lagi kan! Aku buatlah lawak segala nak kasi dia jangan risau. Punye lah aku takot letop dia terpadam. Gigih aku tekan segala supaya letop tu hidup balik. Aku bersyukur sangat ko tau bila aku letak atas meja tekan butang start dia teros start cam biasa.


Apalagi noks! I pusing gerudi lah tanda gembira. 
tu Ko tengok hosmate I suma hepi!



20 comments:

rahum08 said...

im' 1st...woha!

Anonymous said...

hm...slamat duit hg..haha

filiyana said...

ahahaha. dari ayat habislah habislah pon tau amul!
update kacang wasabi kita!

bongek89 said...

nasib baek.. klau x, mrana la duit ang.. XD

nana said...

hahahaha.....

Anonymous said...

hahahaha abs lah...

Naddia said...

senah..aku suke ko la..sebab setiap entry ko ade gambo yg iras2 ko. jum la jadik geng rapat

oja_alia said...

kalau habis td,,da melalak mmbe tu...

Cikya said...

ko gelek tak ??
kalau gelek makin meriah owh!
:D

cantekk said...

hahaha ape pon tabley,,,,
jahanamkan letop org plak ea ;-D hihi

lea said...

hahaha. nasib baik ok balik

farah wahedda said...

hahaha yeaaa sy pon happy

Cekodok said...

haha... kalo tak.. abisss.. melayang la ongkos... ekeke

Mr iz said...

he he he he... cuak sekejap ko bedah ye...he he he h...apalagi..he he he he..dah selamat..ni join pusing gerudi gak ni....yeeeaaahhhhaaaaa.....he he he

Nulia said...

hehehe..hepi sakan dia noh ..hehe...laptop sya pun camtu gak bila panas sgt and jgn letak laptop atas tilam /bantal or something yg kain ... nanti ia rosak ... ^_^

Shazmiey Abdurahman said...

hahh.tau takot..hahaha..beli la lappy..hihi.

Ana admi said...

hahaha..bukan main ye menachi tu gelek..perhh..haha

houri said...

haiyaaaa... napa la letop tu idop balik..lau tak ada gak owg kongsi perasaan aq yg kematian letop nih..huh!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hahah..eh nok..kau biar betul ada link aku kat bwh ni..tq so much ha

KiFli si Dolce said...

hahahah mcm celaka jer kannn virus2 ni "_