Monday, March 14, 2011

Sebok sikit!

Nih aku nak bagitau ko ni. Lamanya aku tak update kan? turun saham aku sehari dua ni. Tak gitu ke? aku nak menghupdate sesangat tapi asik sebok je ni. Bukan selalu nak sebok tapi kadang-kadang lah. sebenarnya banyak cerita nak bagitau ni. tapi nanti lah aku tulis satu-satu.



banyak nye cerita i ibarat mengira duit tabung babi tau! ko ada?


kalau tak sebok tu bukan belajar lah namanya kalo dok asik online 24 jam je depan latop bilakah aku nak membaca buku? betol tak? Ni aku ada lah dapat masa sikit nak update ni. tapi tak sempat nak tulis citer menarik.

u alls sabar ya!

eh jap. ni ada menda nak bagitau. tadi tengahari tadi aku menggigihkan diri mencuci baju dengan tangan. Rajin kan? pastu bila aku dah siap basuh..  tinggal nak sidai je ni. kemain lebat ujannya. Ko berani nak maki? 

berdosa tau ke tidak? Jadi aku hanya mampu redo dan sangkut-sangkut lah kat mana-mana dulu tunggu ujan berhenti. Hujan itu rahmat tau.

walopon I feeling-feeling makcik. I tetap redo tengok ujan itu.



19 comments:

cantekk said...

1st!!!!! =D

rajin nye dia setadi..
bagos3

KiFli si Dolce said...

redha je uolsss...lagi pown hujan tu kan rahmat...hahaha velajar sungguh2 uols :)

Mr iz said...

ye betul tu... rahmat dan anugerah tu...he hehe... cuci tangan lagi bersih kot dari mesin... excersise tu... he he he... study dgn steady...he he he

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nana setiap hari basuh baju pakai tanagn je..sebb duk sendiri..pastu sidai dlm rumah jugak..ehhehe

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...
This comment has been removed by the author.
NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...
This comment has been removed by the author.
NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nana setiap hari basuh baju pakai tanagn je..sebb duk sendiri..pastu sidai dlm rumah jugak..ehhehe

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...
This comment has been removed by the author.
Azmizam said...

in my opinion,raining is almost like a perfect weather.lol -.-'''

Cekodok said...

patut lama tak nampak bedaah.. haha.. sabo je la...

d_LA said...

rmh aku xde air nak basuh baju ni..pekate ko sedekah air brg setong 2 kat aku..air hujan pun jadilah..

Ana admi said...

hahaha...uols rajin2 study..bkn rjin memblog..kekekeke

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

owh..patutla lama tak hupdate..studylah rajin²

dali said...

k3: jgn dimaki. doosaaaaa hehe. akak pun ada feeling2 tertekan gitu bile baju2 tak kering hahaha.. normal le kita ni dik

NOOR FATIN said...

ciannya! hahaha.. tension gile. sabar2

qlah said...

cett.. asal kena kt btg idung qlah ?

huhu . mmg bnyk kaen kat umh.. sidai kt keliling umh . kasi cantik umh . haha . :)

TheChekJah said...

wah3... rajin dai... haha.. lepas ni baju jah pulak yer...

Yaya said...

Hahaha, ate.. time nak ujan ler ang dok sibuk sibuk nak sangkut baju kenanapeee.. semalam ader, kelmarain aderr.. hehe

lea said...

aku pun busy sejak akhir ni
malas gile nak update blog