Thursday, February 10, 2011

kerja last minute!

Harini aku nak lengkapkan suma kerja.. genap seminggu dah kot raya cina ni. kemain raya cina pon aku sebok beraya. jalan sana jalan sini kan? pastu ko boleh lah mengumpul kerja ko. banyak ke??

dengan ini i akan sempurnakan semua kerja i tau.
  
pastu aku buat senarai. kalau ada yang rajin nak tolong list kan kerja aku. aku upah dia buat kerja tu sekali. boleh ke?? baik ko buat sendiri kan..  lagi bagus buat sendiri cacat cela, lengkap ke tidak, meriah atau burok suma tu hasil tangan ko. kan?

dik oi.. akak suka buat list untuk ko! meh bagi akak meh.


bila list aku dah siap baru aku perasan kerja aku banyak amat.. bukan satu atau dua. Tapi banyak amat. walopun banyak.. blog tetap terhupdate!

i nak buat kerja banyak camni ke?? pening lah..

sambil i fikirkan assignment ni. i sempat posing cun segala.

dan jangan lupa untuk i feeling-feeling macho teramat..

seronok ni posing-posing bersama kertas dan buku yang terkumpul time cuti. pastu kengkawan aku cakap.. suma tu kena hantar minggu ni!!  apa??

Omaigod!! i tak siap pon. Tangguh sehari dua boleh ke??

aku pun pulun lah buat kerja ni. ko tau lah kan kerja last minute!! dalam hati tu rasa nak lari je dari suma ni. tapi mampu ke??

muka ngan tangan tu harus control cun! pastu lari lah u alls!


Tapi tak payah lah nak risau. hosmate aku cakap "itu suma dunia!'' wat?? abis tu ko tak mau buat ke?? yakin ke ko??

i tak mau lah nanges.. i hensem..


aku siap-siap kan yang penting.. pesbuk penting ke?? pastu..

i tidoq bersama buku i..

Boleh ke??




13 comments:

merahitujambu said...

konon nk ckp rajin laa tu..=p

kau kesah ke?? said...

i memang rajin menghupdate blog. kan??

sue. said...

HAHA...klaka ok u ni..

kau kesah ke?? said...

eh ye ke. cuba u tengok gambor akak yg terkejut tu lagi kelakar.

NOOR FATIN said...

lepas tu jangan dok tangguh keja lagi okay! haha

gambar yang 1st tu sexy auww~ hik hik :P

rahum08 said...

pic atas skli mmg darah idung!! =.="

vidadarisakura said...

kerja last minit bagus untuk kesihatan. hehe

kau kesah ke?? said...

ops!

Anonymous said...

i follow!

iday said...

kalau buat kerja last minit,,,,

alamaknya tak jadi lar,,sebab bukan kita tgk buku,,buku tgk kita dah,,haha

kau kesah ke?? said...

tu ler.

cantekk said...

haha ske pic omaigod tuh =D
eyh, dah tu, abes ke koje2 tu sume??
kompol kmain lg..hihi

kau kesah ke?? said...

cantek: hampir siap. (--,)