Wednesday, February 23, 2011

jom conteng!

Harini mood nak menconteng je! aku pon tak tau le ni apa pasal ni. Makanya aku pon upload lah kan. Ini aku tiru dari Muslim Fashion Desing korang boleh klik gambar tu ye untuk terus ke link fashion show tu. eceh cam promoter pesen pulak kan?. 

Tapi aku telah diubah mengikut gaya aku le. aku tada niat nak tiru ni. Lagi pon bukan untuk tujuan komersal. 




ni version tak bertudong. I tak galakkan u alls free hair tau! berdosa!!! kan? berani tanggung ke?? eceh tapi cantek kan minah jepun ni. ops!! cantek ke tidak?  ini jelah untuk kali ni. nanti ada masa i kasi berzapen sikit boleh kah?







31 comments:

ainaa.syafiqah27 said...

eee.. padai die conteng.. cantik...

amirul said...

cantik

Cekodok said...

bila bedah nak lukis cekodok sepinggan... kecik ati tauwwww

kau kesah ke?? said...

ainaa: tenkiu~

amirul: tenkiu~

cekodok: sat naa. esok cheq upload gambaq cekokodok. khas untuk cekodok.

farhana masdo said...

mi : aku suke :)

bongek89 said...

buat 1 entry pasai aku weii..

azi nur said...

conteng yg santekkk!

kau kesah ke?? said...

oo: tekniu.

bongek: nanti lah ye.

azi: santek kan.

bella nabila said...

cute ar..conteng gambar bella lak

sarrahush said...

lepas ni gambar saya ye:)

♥cik cahya♥ said...

contengan kamo cantik la. berbakat. lepas ni lukis sy pulak la. hehe ;D

kau kesah ke?? said...

3 orang mintak ni. okeh lah nanti boleh jadi bahan contengan ni.

syairahmohdanuar said...

waaa..cantik gila!!!!ngs aku tgk.lol :')

athirahzaki said...

eh? buat sendiri?
wow!
cantik laaa T__T

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

ini bukan conteng (cantek gilos)..kalau i yg lukis baru namanya conteng..tak pon cakar ayam..

d_LA said...

lawalah..kiut jer..conteng ape lawa cani...

kau kesah ke?? said...

syairah: tada lah gila. hihi

atirah: ciplak kot. err

cik betty: eh ye ke?

d_la: tnkiu jap nak terjah blog korang ni.,

nelly said...

alamak ! lawanya ...

::nuRuLaDHar:: said...

nice! bukan conteng tu....heee

NOOR FATIN said...

upload la gambar wondergirls yang ko lukis dlu tuuu. cantikkk. lukis la gmbr aku dgn faiq.. hehhhe :P

Aein Sahaja said...

pandai ko conteng2 erk :)

Amira Naddia said...

contengla aku..contengla aku

cik sakura said...

nak conteng jugak lar..

farhana masdo said...

aku tag kw .
http://farhanamasdo.blogspot.com/2011/02/jom-join-bloglist-pak-cek-biola.html

wanie hasnaa said...

mmg cantek!! =)

fariza fauzi said...

conteng tp cantik xpeee...ihihih

kau kesah ke?? said...

wah mekasih ye sume-sume.

vidadarisakura said...

kau lukis?tererrrrr. ;)

Miss Anis said...

cOnteng la ag.....hihi
nk ikt cOnteng gk ny....

s.u.h.a said...

ko lukis cantik la. suka betul.

Aujinz said...

Beh beh beh.. cool..