Monday, February 21, 2011

Entry khas!

Eh! nak tau ke tidak? tadi aku berjalan ke blog. pastu aku follow lah satu blog tu kan. tak sangka nye aku ni. Dia buat entry khas untuk untuk aku!! ya  Rahman!! bersukur sangat ni rasa sonok giler nie. kalo tak caye kan nah klik Tika ni. betoi kan?


noks! I dah cakap kat U. dia buat entry khas untuk I ko tengok ni!. 
ko ade ke?




ni meh aku nak bagitau ni. citer sebenar nye aku nak cerita. Tadi aku pegi kedai semalam lah kan. Cam biasalah nak beli barang. Berkat nasehat kengkawan yang lepas suh aku buat list. 

Pastu aku pon pegi lah tanpa segan silu sampai je kedai tu pakcik tu dok gelak kat aku. Haish sampai ati dia kan.sedang aku beli barang tu kan ada orang tu dok pandang aku tengah memilih sayur. 


I pon apa lagi U alls! kibas-kibas rambut segala lah.


apa tak penah tengok budak lelaki yang paling hensem membeli barang dapur kah? ko tak penah tengok orang lelaki memasak kah? Aku rasa kalo ko tengok televisen konpem ko asik dok jeling je Chef Wan tu kan? jeles le tu! 


I paham kesah u! Papa I pun selalu kena cam U dulu ni.



takpelah Serina papa Paham sebab tu papa peymes!  


kan? makanya aku pon tak kesah le. ko nak pandang-pandang le kan.ko kesah ke tidak ke? Janji aku dah siap masak! 

jap I nak posing ala-ala juhi chawla tanda terima kaseh kat tika.


19 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe.. btw! tq pegi blog IbahPanda eh. follow kite.:)) maceh!
erm.. hahaa. u cite ape nie?? x paham lah.. hehe.. ade serina ngan chef wan pulak nie.

kau kesah ke?? said...

tenkiu juga kat noor. ni mengarut sikit. tak nak time kaseh kat tika sbb buat entry khas sebagai follower ke 150.

pastu mengarut sampai kat kedai.

cik sakura said...

berminat utk jadi chef wan..rajin2 lar masuk dpur masak..

kau kesah ke?? said...

boleh juga kan. masak-masak jom.

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

kau kesah..betty tag kamu join GA mak dara..jomlah join..gerenti kau kesah buat tajuk kaw² punyer..

cantekk said...

ewah...
popiler la tu ;-D
hai artis...
hihi

dali said...

hai k.k.k

maybe ketelitian memilih sayur tu dikagumi hehe

glamer lah ada dedication entri gitu..

kau kesah ke?? said...

cik betty: jap ye.

cantek: terasa populer sekejap.

dali: ye lah kot. merasa le glamer walopun sikit.

Cekodok said...

wahh.. bukan takat kat blog.. kat kedai pun orang ushar... mcm artis dah ni.. hahaha

kau kesah ke?? said...

eh itu biasa mekup mekup sikit sapa pun pandang.

! Encik Nakal ! said...

pic last hang ni~~~mmg meletop laa~~hahaha

kau kesah ke?? said...

eh itu biasa tu. i lagi meletop.

hanisa sabrina said...

lawak gila ahh.

ain revival said...

sape swuh nsem sangat kan~
terima la balasan tuh~
haha

kau kesah ke?? said...

hanisa: (--,)
ain: nak wat camne amat sangat hensem.

rahum08 said...

haha..femes da teman ak ni.

::nuRuLaDHar:: said...

muahahaaa.. laki skunk smua da pndai masuk dapur..xkesah la..heee :)

Shazmiey Abdurahman said...

wahh megat meletops2 sekarang.,bole la sponsor2 aku lpas nih.hehehe..

kau kesah ke?? said...

rahum: eh mana ada. biasa je tu.

nurul: sama lah tak keash pon ni.

shazmiey: kalo ko boleh bha.