Friday, February 11, 2011

Terkejut sikit je!

Cuaca sekarang ni panas kan.  Sampai orang suma pon jadi panas. eh kenapa ni? tambah pulak dengan dosa dosa . Azab sangat cuaca ni. nak jadi cerita ni ada lah satu kakak tu sangat lah sopan memandu kereta ni. Ok apa bawak sopan. ko sopan ke? pandu cermat boleh jadi cantek tau..


hey u! akak ngan bespren for ever akak ni tetap cantek tau..
berkat memandu dengan cermat. u cantek ke?


Sampai je kat satu bumper. akak ni slow lah sikit kan. aku pon slow lah juga. sebab aku kat atas motor je so boleh lah menyepit tepi keta akak tu. tetiba ada satu jantan kat belakang keta akak tu hon kuat-kuat.


tau lah cuaca panas. ko tak payah lah nak marah-marah kalau orang depan ko bawak perlahan. akak tu tak tekejot pon. Tapi aku yang terkejot berok sangat bagai dinobat jantan terhensem! motip aku terkejot?



oi! bunyi hon sape tu nok! I tau lah I menang ratu cantek. tak payah la hon kuat-kuat.

untuk mengcover keterkejutan itu. aku teros posing maut. Agar jantan dan akak itu tak perasan aku terkejut..malu kot terkejut kat depan orang ramai ni. dah lah atas motor kan. nasib baik aku tak melompat. memang kusumpah-sumpah mamat itu.

eh! tadi I terkejut sikit je.  I tak apa-apa pon.

Dengan muka suci nye kakak itu terus pandu dengan selamat. dan aku pon selamat lah juga walaupon terkejut dengan hon kereta jantan yang kurang prihatin tu.  terbaik lah kakak tu. dia tetap gigih dan menunjukkan etika yang baik.

I tetap berjaya menjaga etika I.. walau dimana pon. Ko mampu??


Jantan tu pulak dengan muka penuh baran memandang akak tu. apsal? bukan ko ke yang tak reti bahasa.. kan ada bumber kat depan keta akak tu! ko tak boleh sabar sikit ke?


akan ku cari ko sampai ke lubang cacing pastu aku paksa ko buat sembah ratu depan aku! kerana ko telah menterperanjatkan aku di tengah jalan! pastu aku suh ko mintak maap kat akak yang ko hon itu.

hey jantan! I nak u mintak maaf sebab u buat I terkejot!

sambil feeling-feeling citer industan I terpikir. I berani ke??




21 comments:

F~CiCAk said...

aiyoo... len kali chan,hg londeh seluar,tunjuk punggung kat brader tu. tapi visor jangan buka la.. haha

Imran nyambek said...

yang baju biru tu terbaik.haha

NOOR FATIN said...

haha! seb bek depa xnampak hang terkejut! hehehe. ada jugak org mcm tu no. agak2 la kan. org lain pn panas jugak. hehe

kau kesah ke?? said...

aku rasa dia jeles tengok akak tu cantek!

amalia izzati said...

cari shoutbox tak jumpe, haha. nama pae nih? :)

kau kesah ke?? said...

dah i dah letak shout box. ok ke?

bongek89 said...

stiap entry mesti ada pmpn yg buat aku bdarah idung..

houri said...

cian ko megat...
sib bek xjatuh moto..ngeee =D

Anonymous said...

hahahaha

Anonymous said...

sgt sengal.....hahaha ak gelak ce...bgs2..

rahum08 said...

haha..aku terlibat skali dalam kejadian nih! btw,skali lagi darah idung bc post nih.adeihh...

kau kesah ke?? said...

ops! darah ke??

husna nabila said...

hahaha... comey la!!!
hahaha
sengal tul nak hon2 org, igt die mulia tu yg sesuke hati nak hon tu.. ahhaha

kau kesah ke?? said...

jantan tu feeling artis le tu. suke hon orang.

iday said...

sabar jelar,,,tapi sebnrnya kan,,akak tu pon terkejut,,,tapi cover2 sebab taknak nampak sangat dia terkejut,,,yelar,kot2 dia nak kelihatn cun-sepnjang-masa dgn ko,,hehe

biruhornet said...

demn. lu gne gambar awek 34-36C. tak menahan gwa. .HAHA

btw, nice entry bro

kau kesah ke?? said...

ko suke ke? aku saje je letak gambaq tu.

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

hahahahha..aku gelak sampai kuar air mata baca citer ko nih..ditambah laks dgn gambo² yg menambahkan lg perisa lawak ko..

uwmaisarah said...

hahaha, ciannye dye, asyik sangat eh bawak moto?

Mr iz said...

patu ko berbalas pantun hon je ngan mamat tu.....he he he..... mamat tu sakit perut kot semalam makan julap dah tak tahan tu yg nak cepat tu...he he he he

chentaNUYU said...

mmg bengong jantan tu! marah ni!grrrrrrrrrrrrrrr