Saturday, February 26, 2011

Conteng lagi!

ayoyo! aku ada test esok ni!! tapi aku conteng sat. Sebab nak kurangkan tekanan. tapi takdak lah tekanan sangat ni. Cuma aku memang suka conteng!! kejap-kejap conteng!! oooh lepas ni aku study lah balik ye. Ini gambar untuk cekodok. walopon aku tak berapa bagus tapi tetap gigih. dok lah soh aku lukih cekodok. 


i cekodox jantan okeh!


ni untuk aien!!  maap le aku tak reti berpotret. Nanti aku soh kawan aku dia konpem boleh. Aku tau conteng jek. request yang lain tu nanti lah ye. Jangan marah ye~



eh! apa ni?


eh! jap-jap rasa cam aku telah mempromosi blog diorang kan? ehehehe takpe kalo korang rajin singgah le ke blog diorang. tapi ni aku sempat buat citer sikit. sempat juga mengarut ni! 



28 comments:

nur aisya humaira said...

happynye cinta cekodox..:)

bongek89 said...

masak cokodok jom.. lapaq wei..

rahum08 said...

hahaha...==>ni pn kire post komen kn??

cantekk said...

i nak ckodok ikan bilis+bawang+kentang...cicah smbal kicap ye...

TheOnlyAein said...

uwaa serius terharu
tiba2 ain jadi slim
comel jerk! (:

kau kesah ke?? said...

nur: hepi kan. nanti i buat yg lagi hepi.

bongke: jom! beli pon best.

rahum: hahaha <------ ni reply komen ko.

cantek: waaaa dah lama tak rasa tu.


aien: uwaaaaa.

TheOnlyAein said...

nanges nape ne?
tamo2 (:

kau kesah ke?? said...

dengar lagu tiz zakyah tadi. nur kasih.

TheOnlyAein said...

yeke? :D
so how ?

miss sue said...

comel la..hehehe..ajar melukis

athirahzaki said...

sedap pulak nampak cekodok tuh.
eh cantik laa lukisan!
seni betul wuuu *dengki
huhuhu.

kau kesah ke?? said...

aien:lagu tu sedey.

miss sue: tu conteng je.

atirah: ops! esok makan cekodok ye.

TheOnlyAein said...

may i steal contengan 4 me? (:

kau kesah ke?? said...

amikle~ ehehe

~ ナフィルザ ~ said...

cantiknya lukisann,keh3~

Tuan Penasihat said...

ooooo...
kalau lukis laki tak encem sangat.
tapi kalau lukis pompuan lawa la pulak.
pandai pandai pandai...

lea said...

hahaha..comel pisang2 tu
cinta sejati gitu..ahaks!

dh follow kamu balik :)

Nur Ezzat said...

kelakar betul cinta pisang tuh..
boleh pulak jdik cekodok!

btw, keep it up yaww!

NAZRUL AZAT said...

selalu mkn cekodok dgn soya sejuk, nyum nyum ;-)

Miss Anis said...

hahahaha.....cekodok basi....

KiFli si Dolce said...

gud luck uolsss

kau kesah ke?? said...

tenkiu.

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

i like cekodokkkk...

Cekodok said...

adoi.. bape kali buka takde nampak gambar.. apasal ekk.. sok la try buka kat opiss.. sedih2...

Cekodok said...

perghh.. baru dapat tgk gambar ni... hahaha... hahahaaha.. makasih bedah oiii...

d_LA said...

siyes cun rrr..ni lukis pastu scan ke ko lukis gune program mende2?share rr sikit sbb aku pun minat lukis gak tp xlah seterer ko nye..

kau kesah ke?? said...

d_la ini lukis tangan jer.. pastu scan.

Aujinz said...

lapo cengkodok...